Hyresguiden

Köpguiden

Våra projekt

Designlinjer

Nyproduktion

Varför nyproduktion? Det finns många fördelar med att hyra eller köpa nyproducerat. Nyproduktion förenklar människors vardag och dessutom blir vardagen både lugnare och tryggare.

Modernt och gemenskap

Det är en speciell känsla av att flytta in till en nyproducerad bostad. Allt är helt nytt från inredning till vitvaror och i våra nyproducerade bostadsrätter kan du göra dina egna inredningsval för att sätta din personliga prägel. Du kan äntligen njuta av din vardag och slippa tänka på exempelvis när nästa renovering behöver göras. Med moderna och hållbara energieffektiva system samt installationer som genererar låga driftkostnader och som har sin garantitid kvar förenklar inte bara din vardag utan är också bra för miljön.

När även allt är nytt i din bostad är oftast även hela kvarteret nybyggt och alla flyttar in samtidigt. Tillsammans kan ni skapa en unik gemenskap och som ofta leder till nya vänner för både stora och små.

Enkelt och tryggt

När du köper eller hyr en nyproducerad bostad väljer du också en lugnare väg till din nya bostad. Du flyttar ofta in först om 1–2 år. Detta ger dig god tid att planera och förbereda dig inför flytten. Under tiden kan du fundera på hur du ska inreda ditt nya hem. Bara det är en process som kan ta lite tid, och därför blir det enklare än om allt måste ske på en gång. När du väl flyttar in behöver du bara fokusera på att bo och leva.

Enklare planering

När du väljer att köpa nyproduktion är priset satt från start. Att trängas på visning, stressa, ringa bank och buda medan du samtidigt eventuellt ska starta försäljning på ditt nuvarande boende eller planera en renovering är inte vardag vid köp av nyproduktion. Det blir också enklare att planera din ekonomi när du har koll på slutpriset och slipper oförutsedda utgifter.

Vi bryr oss om dig

Vi säkerställer att det finns en fungerande förvaltning samt drift och skötsel när du hyr ett boende av oss. När du köper ett boende av oss tryggar vi även att det finns en fungerande bostadsrättsförening. Bland annat ser vi till att bostadsrättsföreningen har en god ekonomisk plan godkänd av utomstående intygsgivare och att föreningen sköts av en styrelse första tiden innan den lämnas över till er som boende efter en årsstämma. Du ska inte behöva oroa dig när du flyttar in.

Alltid med fem års garanti

Känn dig trygg med att det är enkel ock trygg process. Det är fem års garantitid på byggnadsarbeten och du får även lång garanti på dina vitvaror. Oavsett om du bor i en bostadsrätt eller hyresrätt så behöver du inte fundera på det yttre underhållet utan det är föreningens ansvar eller fastighetsägarens ansvar.

Hyresguiden

Köpguiden

Designlinjer